Eyl

Okul yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz aldıkları eğitimler, bilgiler ve kılavuzlar doğrultusunda okulumuzu eğitim öğretime hazırladılar. Okulların nasıl yönetildiğini, nasıl temizlendiğini ve bu hijyen koşullarının sürekliliğinin nasıl sağlandığını yaptıkları örnek çalışmalarla ortaya koydular. Bundan sonra da okulumuzu, ilgili kılavuz esaslarına göre eğitim öğretime hazırlamamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Ağu

Okulumuz matematik öğretmenleri Fatma Canan Göksu ve Salih Özçakır'ın yürütmüş olduğu "BENZETEREK MATEMATİK (MATHEMATICAL ANALOGY)" ve "FLIPPED MATHS" eTwinning projeleri ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projelerde emeği geçen başta  öğretmen arkadaşlar olmak üzere idareci , öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

TELAFİDE BEN DE VARIM KAPSAMINDA OKYULUMUZDA AÇILAN ZEKA OYUNLARI KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE DEVAM EDİYOR.

Tem

TELEFİDE BENDE VARIM ETKİNLİ,KLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ROBOTİK KODLAMA KURSUMUZ DEVAM EDİYOR.

Haz

OkulumuzÖğretmenleri Fatma Canan GÖKSU  ve Salih ÖZÇAKIR tarafından yürütülen  e-Twinning projesi başarıyla bitirilmiştir. Proje katılan öğrencilerimize ve projeyi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul İdaresi

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yürüttüğümüz "Benzeterek Matematik" e-Twinning projesi tüm proje ortaklarının ve öğrencilerinin katılımıyla ortaya çıkan final ürünü kitabımızı beğenilerinize sunuyoruz. Bu projede öğrencilerimizin matematik kavramlarına ilişkin analojiler (benzetme) oluşturmasını, oyunlaştırılmış, hikayeleştirilmiş analojilerle yaparak-yaşayarak ve eğlenerek matematik öğrenmesini amaçladık. Alana katkıda bulunması dileğimizle.

"ANALOJİ SERÜVENİMİZ"

Meryem Kanık, Ayşegül P, Canan Göksu, Hayriye YILDIZ, MERYEM-İSMET KANIK, Nihal özdel, Salih ÖZÇAKIR, Sezai özdel

68 sayfa

Gizlilik düzeyi: AİLE

Mrt

Denizli  Merkezefendi ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Taşkın Osman YILDIZ ve Şube Müdürümüz Mehmet GÖK okulumuzu ziyaret edip, pandemi surecinde yüz yüze yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Matematik, yeteneklerin ortaya çıkarılmasında, insana sistemli ve mantıklı bir düşünce alışkanlığının kazandırılmasında amaç ve insanın tüm etkinliklerinde kullanılan bir araçtır. Öğrencilerin matematik dersinde başarılı ya da başarısız olmalarında, matematiği sevmelerinin etkisi tartışılmazdır. Matematik öğretimi için işe koşulan farklı öğretim yöntemlerinden biri de analojilerdir. Analoji (Benzetme) öğrencinin daha önce bildiği bilgilerle yeni öğreneceği bilginin ilişkilendirilmesini yardımcı olarak öğrenmeyi kolaylaştıran stratejidir. Projemizin amacı; öğrencilerimizin matematik kavramlarına ilişkin analojiler kurması, yaparak- yaşayarak , eğlenerek ve benzeterek matematik öğrenmektir.

Şbt

Etwinning projesi Flipped Maths kapsaminda 9 Şubatta Fatma Canan GÖKSU proje öğrencileri ve ortaklariyla güvenli internet kullanimi ile ilgili söyleşi düzenlediler.

Şbt

Pİ GÜNÜ Dünya çapında 14 Mart (3/14)gününde kutlanmaktadır. Pandemi nedeniyle okullardan uzakta olduğumuz şu günlerde öğrencilerimiz, meslektaşlarımız ve farklı ülkelerden öğretmenlerimizle online ortamda Pi Günü Kutlaması için farklı etkinlikler yaparak Matematiğin evrensel dilini öğrencilerimizle paylaşıyoruz.