Ock

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ARASINDA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE PİŞİ HAYRI YAPILDI. BU HAYIRA KATKISI OLAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ALLAH KABUL ETSİN

Ara

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Abdulkadir GÖK 'ün koordinasyonu neticesinde öğrencilerimizle temizlik etkinliği gerçekleştirildi

Ara

ğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Öğretmenler Günümüzü büyük bir coşku ile kutladık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti' nin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz  Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğba BULUT TAŞKIN önderliğinde öğrencilerin ve öğretmenlerimizin katılımı ile etkinlikler düzenlendi.

Ekm

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ DA ETKİNLİKLER YAPILDI. BU ETKİNLİKLERİ SUNMAK İÇİN PANO HAZIRLANDI. SEVGİ VE NEZAKET KURALLARI GEREĞİ OKLUMUZ ÖĞRENCİLERİ DANIŞMAN ÖĞRETMEN NEZARETİNDE VELİ ZİYARETLERİ YAPTİ.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ

Tem

Bakanlığımız, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün, 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması;

Endüstriyel Robot Kol, Çizgi İzleyen (Temel Seviye), Çizgi İzleyen (İleri Seviye), Hızlı Çizgi İzleyen, İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), Mini Sumo, Tasarla-Çalıştır, Yumurta Toplama (Caretta Caretta), Labirent Ustası, Tozkoparan Robot (Temel Seviye), Serbest Proje ve Temalı kategorilerine ek olarak bu yıl ilk defa Su Altı Aracı (ROV) ve Otonom Araç kategorileri de eklenerek 14 (on dört) kategoride gerçekleştirilmesi  planlanlanmıştır.

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının Uygulama Kılavuzu,Yarışma Afişi, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanlar aşağıda linklerden ulaşılabilir olup Genel Müdürlüğümüzün http://robot.meb.gov.tr/   internet adresinde de yayınlanmıştır.

Haz

Oulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hatice DENİZ'in emeklilik dilekçesini vermesi nedeniyle okul tarafından yapılan sürpriz etkinlik yapıldı.Etkinlikte  öğretmene plaket ve çiçek takdim edildi  Ardından sınıf şube öğretmenliği yaptığı 7/C sınıfı öğrencileri  şiirler okudu. Kendisi için yaptırılan pastayı keilirken  duygulu anlar yaşandı.

Öğretmenimize bundan sonraki hayatını sağlık, sıhhat ve esenlik içerisinde geçirmesini karahasanlı Ortaokulu öğretmen ve idarecileri olarak  diliyoruz.

Haz

7/C SINIFI SINIF ŞUBE ÖĞRETMENİ HATİCE DENİZ'İN TEMMUZ AYINDA EMEKLİYE AYRILACAK OLMASI NEDENİYLE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN VEDA KAHVALTISI DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE  BU NAZİK DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..

Haz

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA  8. SINIFA GEÇECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN NİTELİKLİ OKULLARA GEZİ KULÜBÜ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN GEZİ DÜZENLENDİ.

Haz

OKULUMUZDAN BU SENE 8. SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MEZUNUYET PROGRAMI DÜZENLENDİ. VELİLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILANAN PROGRAM ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYA KEP FIRLATMASININ ARDINDAN PASTA KESİMİ İLE DEVAM ETTİ. BU PROĞRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN 8. SINIF ŞUBE ÖĞRETMENLERİ SALİH ÖZCAKIR, SERDAR KARATAŞ VE KAMİL ÖZTÜRK'E ; BU PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN , ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Karahasanlı ortaokulu okul müdürü İshak DURANOĞLU tarafından  05/06/2023 Pazartesi  günü öğretmenlere yönelik  Protokol  Kuralları Semineri verildi.