DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Karahasanlı Ortaokulu

May

OKULUMUZ 8. SINIFLAR ARASINDA İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI. YARIŞMADA 20  SORUDAN 19 TANESİNİ DOĞRU CEVAPLANDIRAN 8 A SINIFIMIZ İRİNCİ OLDU. BU YARIŞMANIN HAZIRLANAMSINDA EMEĞİ GEÇEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ TUĞBA SARIKAYA VE FATMA SÖZGEN TÜFEKCİ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ..

May

Gençler!Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” (Mustafa Kemal ATATÜRK)

• Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür.
  • Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

OKUL GAZETEMİZ"KALEM" 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEMİNDE  OKUYUCULARINA MERHABA DEDİ. GAZETENİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, oyunlar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu önemli günde törenimize katılarak bizleri onure eden velilerimiz,emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

MERKEZEFENDİ İLÇESİNDEKİ TÜM EĞİTİM KURUMLARI İŞBİRLİĞİ  İLE HATAYDA YAPILACAK OLAN ANAOKULU İÇİN SİZLERİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ ADINA TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ LOGO TASARIM BAŞVURUSU 2022 013683 NUMARA İLE KAYDEDİLEREK

09.12.2022 tarih ve 402 SAYILI BÜLTENDE YAYIMLANMIŞTIR.

Mrt

Matematik zümremizin geleneksel etkinliği olan  "14 Mart Dünya Pi Günü" okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Pi sayısı, bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen irrasyonel matematik sabiti'dir. İsmini, Yunanca çevre sözcüğünün ilk harfi olan π den alır. Pi sayısı, Arşimet sabiti ve Ludolph sayısı olarak da bilinir. Fabrice Bellard, 2010 yılında Chudnovsky algoritması kullanarak sayının ilk 2.699.999.990.000 basamağını bulmuştur.

Okulumuzda pi kitap ayraci, pi resfebe, pi puzzle, matematik tişört boyama, pi sayısının en fazla basamağını ezberleme etkinlikleri yapılmıştır. Neşe içinde geçen bu etkinliklerde, emeği geçen Matematik Zümresini ve tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

AB Kod Haftası(Codeweek) etkinliğine okulumuz bu yıl da etkinlik oluşturarak katıldı. Öğrencilerimiz 8-23 Ekim tarihleri arasında çeşitli kodlama etkinlikleri oluşturarak bu etkinliğe katılım sağladılar. Okulumuz ve katılan öğretmenlerimiz, planladığı tüm etkinlikleri yerine getirerek, "MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI" ile ödüllendirilmiştir.

AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir ve algoritmanın temelini oluşturur.

Bu etkinlikte bizden desteğini esirgemeyerek çalışmalara katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimize Liselere Geçiş Sistemi (LGS) öncesinde ortaöğretim kurumları tanıtıldı. Öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda doğru tercih yapabilmeleri için sınav öncesi okullar hakkında bilgi edindiler, bu sayede sınav maratonunda daha motive oldular.

Ock

OKULUMUZ VOLEYBOL SAHASINA KAVUŞTU. BAŞTA BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİMİZ SERKAN GÜLÇER OLMAK ÜZERE  EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuzun eSafety Label başvurusu sonucunda aldığı bronz etiket, gümüş etiket olarak güncellenmiştir. Katkıda bulunan tüm idareci, öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 eğitim-öğretim yılının 1. dönemi karne töreni ile sona erdi. Çok değerli öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz..

Ock

OKULUMUZUN 5. SINIFLARI  DÖNEM SONUDA KERMES DÜZENLEDİ. EMEĞİ GEÇEN VELİLREİMİZE, VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor. Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan ve çevrim içi olarak resmi adresi olan www.esafetylabel.eu üzerinden ulaşılan eSafety Label modülü, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri, güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.

Ülkemizde de okulların e-Güvenlik alanında politikalarını oluşturdukları ve eylemsel olarak çevrim içi ve çevrim dışı uygulamalarını gerçekleştirdikleri "e-Güvenlik etiketi hizmetleri değerlendirme ve akreditasyon aracı" eSafety Label portalı gün geçtikçe daha fazla okulun sisteme dahil olması ile büyük bir hızla gelişiyor. Okulumuz da 05 Ocak 2023 tarihinde eSafety Label başvurusu yapmış, bronz etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu süreçte katkıda bulunan tüm idareci, öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutluyoruz.