DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Karahasanlı Ortaokulu

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Mrt

Bugün 18 Mart. Toprağın ve denizin kızıla boyandığı, destansı mücadelemizin  "Çanakkale Zaferi'nin" 109. yıldönümü büyük coşkuyla okulumuzda kutlandı.  Öğrenci ve öğretmenlerimiz şiir ve türküler okudular.  18 Mart Tarihi, kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kere daha hatırladığımız, minnettarlığımızı, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür. Okulumuz olarak bizde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  ve Silah Arkadaşları olmak üzere ,vatanı uğruna canlarını feda eden, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve sevgi İle anıyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!!!

12.02.2024 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLACAK SINIFLARIN DERS PROGRAMI

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU YAPILACAK İŞLEMLER

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI TARİHLERİ

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 29.10.2023 TARİHİNDE (PAZAR GÜNÜ)  YAPILACAK OLUP TOPLANTIYA TÜM VELİLERİMİZİN KATILMASINI BEKLİYORUZ.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin  34. Maddesi gereği 06/02/2023 tarihinde pazartesi günü saat 15:00 'de ekte yer alan gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacak olan 2. Dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır.