May

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE MERKEZEFENDİ ORNAZ PİKNİK ALANINDA  OKUL PİKNİĞİ YAPTIK. BURADA ÖĞRENCİLERİMİZ  İLE YARİŞMALAR, OYUNLAR OYNANDI. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Nis

Bakanlığımız ÇEDES  projesi çerçevesinde sevgi ve dostluk konusu kapsamında öğrencilerimizle mahallemizde bulunan küçük dostlarımıza mama ve su takviyesinde bulundu. Amacı hayvan sevgisi kazandırmak olan bu uygulamamızda Karahasanlı Ortaokulu öğrencileri, kendi harçlıklarıyla aldıkları mamalarla her gün okul etrafındaki kedi ve köpekleri besliyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı haftasında  etkinlikler düzenlendi. öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ortaöğretim kurumları gezisi düzenlendi. Öğrencilerimize farklı okul türleri tanıtıldı. Sınava hazırlanan öğrencilerimizin okullar hakkında bilgi sahibi olması ve onların motivasyonunu arttırması bakımından bu çalışmarı önemsiyoruz. Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Gezi kapsamında ziyaret edilen okullar

Erbakır Fen Lisesi

AYDEM Fen Lisesi

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin 101. yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir törenle kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımız ÇEDES projesi çerçevesinde vatanseverlik konusu kapsamında öğrencilerimize vatanseverlik ve şehitlik duygularını pekiştirmek amacıyla ilimizde bulunan eski gümüşler mezarlığında medfun olan şehit erkan erbudak ve şehit rıza can kabirlerini ziyaret ettik. Ziyaret esnasında şehitlerimize kuranı kerim tilavet edildi dualar yapıldı.

ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem sonu karne töreni yapıldı.

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ARASINDA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE PİŞİ HAYRI YAPILDI. BU HAYIRA KATKISI OLAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ALLAH KABUL ETSİN